Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2009 18:40 - "битки в ноевия ковчег" - предпоследно
Автор: sblasaci Категория: Лични дневници   
Прочетен: 240 Коментари: 0 Гласове:
2



Ако искате да знаете почти всички насекоми бяха решили да вземат участие в тази олимпиада. Като че ли тя беше най важното събитие на борда на ковчега.
Ето кратък списък на атрактивните отбори , изпълнили олимпийския стадион в онзи ден.
Листните въшки крачеха бодро и гордо под тежестта на министиковете си.Отборът им бе победител във всички хокейни турнири до сега и те вървяха със самочувствието, че и този път ще грабнат трофея от торф. Вероятно бяха прави, и с право, защото откакто Ной приюти всички и нареди мир и любов на територията на ковчега , калинките започнаха да постят, а съотборниците хокеисти напредваха по замръзналите полета на хладилниците втора ръка.
Като стана дума за калинките може би не е твърде редно, но ще отбележа, че те заемаха особенно важна роля в тези олимпийски игри. На тях бе отредена задачата да отморяват потните състезатели с невероятни еротични танци, излагайки на показ нежните си телца скрити при други обстоятелства под червените раса на черни точки. Самите калинки приеха с чест поставената им задача, въпреки, че тайно се възгордяха от факта, че най после ще могат да изложат на показ гърдите и бедрата си необезпокоявани от етичната полиция в лицето на торните бръмбари.
Хлебарките изглеждаха красиви в пристегнатите си бели костюми, с полюшващата се на преден крак  тънка рапира, прихваната с два конски косъма  на кръста им. Те се занимаваха с фехтовка едва от половин година, но бяха уверени, че бързината на действията и отличната им маскировка в черно бели преливащи се цветове ще бъде тяхно предимство.
Кой идваше по натам ли?
Щурците, забравили за цигулките и нежните песни от дълго време тренираха  вдигане  на тежести. Нарамили разцъфнали глухарчета , за да демонстрират невероятната си сила, те се олюляваха под тежестта им, но пристъпваха гордо в ярките си червени екипи, а белите маратонки се движеха толкова леко , като че ли могат да се нагърбят с още два цвята на рамо. Никой не знаешe всъщност те симулираха ли люлеенето си или просто се правеха на „музиканти” за да могат дамите-щурки да въздишат по едрите им мускули на самото състезание.
Охлювите галопираха  влачейки мрежата си за тенис на маса по дървените дъски и се ядосваха че не са се сетили да я прикрепят към черупките си за да не се закача непрекъснато. Иначе изглеждаха много елегантно в белите си спортни екипчета. Обаче, ще отбележа за протокола само, че така и не разбрах как успяваха да прикрият лепкавата слузеста диря след себе си. Те бяха допуснати до участие само ако спазят изричната забрана да лигавят терена на олимпийските игри. Как постигнаха този невероятен козметичен ефект никой така и не разбра, но тайно се говореше, че охлювите ще минават на допинг тест след приключване на игрите.


/очаква се края/



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sblasaci
Категория: Лични дневници
Прочетен: 518146
Постинги: 569
Коментари: 783
Гласове: 2323