Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2011 11:06 - от личната кухня на един Заниматор
Автор: sblasaci Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1193 Коментари: 5 Гласове:
4



Май беше редно да започна с формуляр на европейско си-ви, но по нататъшното съдържание на поста обезсмисля такова начало. Шегувам се естествено /само за формуляра/.
Вероятно, това което ще ви разкажа, ще шокира много от вас.
Още по вероятно е да получа сума ти лични нападки.
Най вероятно ще е да бъда и критикувана заради отношението взето по въпроса, но съм сигурна, че ако поста бъде прочетен поне от още един Заниматор поне той ще се съгласи с мен.
Какво е Заниматор...
Нищо, просто аниматор с "З" отпред. Така ме наричат децата присъстващи на голяма част на организираните от мен партита и рожденни дни.Приех на шега използваното обръщение, въпреки, че страшно много ми напомня за "Звероукротител". Няма начин да не спомена,че вече втора година се занимавам с тази работа и имам невероятната възможност да сравня децата,които познавам като поведение и възпитание в детската градина и в парти клуба. Не зная дали ще прозвучи преувеличено, но СМАЯНА съм.

/в интерес на истината точно на това място спрях да пиша и се чудих поне двадесет минути как да продължа, за да не шокирам никого, после реших да го карам направо, че иначе няма описване/

Тече рожден ден. Работя. Усмихната. Устата ми се разчеква от усмивки и мили думи. Посрещам деца. Шегувам се с тях. Закачам ги. Пея даже посрещайки ги. Абе щура работа- потна съм още преди да съм започнала същинска работа. Влизат последните гости. Честите посетители на клуба вече скандират "Искаме игри, искаме игри...". Начало на игрите. Балоните се пукат и се изпълняват смешни задачки.В суматохата усещам яко щипване по задника. Въх. Обръщам се. Малчугана се хили. Мисля си, че е просто случайно. Продължавам. След известно време получавам як шамар по същата анатомична част от друго дете. Мамка му! С усмивка питам "защо"- "Ами щот си заниматор". Децата са на 8 години...8...8...8!!!
И така в продължение на двата часа в които работя смеейки се и ужасявайки се на и от децата получавам няколко "случайни" опипвания по гърдите /вероятно им приличам на занимавка за родители/, още две три зашлевявания, ритания, десетина обиди, явно пренебрежение към случващото се наоколо, избутване /да не кажа изблъскване/ от вратата на "вълшебния гардероб" в който се намират костюми и перуки, ставам свидетел на дърпане, мятане, подхвърляне на дрехи, които струват маса пари, мятат се пластмасовите топки от басейна, няколко улучват други деца, две-три мен, една от които в лицето /трябва да ви удари дете на купон с топка в очите за да разберете как се чувствам/ и това, което е най лошото- ставам клоун-звероукротител пред разбеснялата се шайка осемгодишни хлапета. Каква ти перука, какъв ти костюм.Но съм усмихната.УСМИВКААА...
За последвалата дискотека и екшъна няма да ви разказвам. За невероятно невъзпитаното отношение между самите деца, за цветущите псувни, за циничните изрази, за виковете "искаме-чалга-искаме чалга" по силни от онези за игрите...оф, няма как да включа всичко.И това само за един рожден ден. А ако включа изпълненията от отстаналите...
Обичам работата си. Обичам да се смея, да се шегувам, да играя. На годините на които съм се чувствам дете сред децата. Оказва се, че разбиранията ми за рожден ден и детско парти са остарели.Значи съм едно старо дете. В новия вариант на Заниматор няма да съм клоун, а или порно кукла или чалгаджийка.
Тези деца са напуснали детската градина в която работя миналата година. Тогава родителите на някои от тях обявиха детската градина за развъдник на псувни и "глупости".
Сега се оказва, че учителите в училище са напреднали с порнографията и чалгата защото децата са по развити и напреднали в материала.
Ей, родителите, подбирайте внимателно детските градини и училищата в които записвате децата си.Новите учители преподават перфектно "вулгаризъм" и "порно".
Да не си помислите случайно, че децата ви са научили нещо от вкъщи. Споко. Не си преписвайте тези велики заслуги.
А ако искате да видите гордостта на културата и възпитанието, излязла от вашето мило семейство заповядайте на следващия детски купон и се насладете.
Ще трябва да си намеря подходящ костюм, но не клоунски, за да съм в крак с очакванията на децата ви.

/едва ли ще съм фея, ха ха.../



Тагове:   купон,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - :)
18.01.2011 13:03
Нещо май не ти харесва циганизирането на българското малцинство...
цитирай
2. анонимен - :)
18.01.2011 13:07
Дай на народа пиене,Едене и лесна музика...
цитирай
3. ironfrog - аааа
18.01.2011 13:08
тия блогове яко са се скапали,не съм анонимно
цитирай
4. injir - Напълно те разбирам. И аз отдавна ...
18.01.2011 23:17
Напълно те разбирам. И аз отдавна наблюдавам.
цитирай
5. анонимен - не е за вярване
23.01.2011 09:43
не че не го допусках, ама.....това, което разказваш си е направо страшно:(

тъжна градация на настройките на "бъдещето" ни
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sblasaci
Категория: Лични дневници
Прочетен: 522657
Постинги: 569
Коментари: 783
Гласове: 2323